Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

Сигурността на нашите партньори е важен и основен момент от дейността на СИМЕЛ и доверявайки се на нас, Вие може да разчитате на професионализма на нашите висококвалифицирани инженерни специалисти и на нашите търговски представители, лесно достъпни до всеки един от Вас, независимо в коя част на България се намирате.

Иновативността в произвежданите на OMRON продукти, убеден съм, ще Ви мотивира да ги използвате за пълноценно реализиране на Вашите професионални идеи производствения процес. Доказателство за това са внедрените от СИМЕЛ разработки и техники, които управляват производствени линии и машини в областта на енергетиката, машиностроенето и хранителната промишленост.

Мотивираността ни да бъдем на пазара вече повече от десет години сте Вие - нашите настоящи и бъдещи клиенти. За да гарантира Вашите интереси СИМЕЛ поддържа наличности на най-търсените изделия - честотни инвертори, програмируеми контролери, температурни регулатори, време релета и броячи, индустриални релета и крайни изключватели, фото сензори, индуктивни датчици и др.

Ефективността на предлаганите висококачествени продукти на OMRON е гарантирана от СИМЕЛ, която предлага и консултации относно приложенията на изделията на OMRON и организира обучение по програмиране на контролери, видеотерминали и приложения на честотни управления или сервозадвижвания.

Лоялността към Вас - нашите клиенти убеден съм, ще ви аргументира да работите със СИМЕЛ така, както гласи мотото на OMRON - "Да работим за по-добър живот, по-добър свят за всички нас".

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало