Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

От началото на 90-те години сме в партньорски отношения с японската компания OMRON Corporation – световен лидер в производството на висококачествени продукти за автоматизация, като в последствие сме и нейн официален дистрибутор. Заслуженото доверие на голямата корпорация е постигнато благодарение на усилията на основателя на дружеството инж. Илия Митев. През годините той успя да докаже, че може да бъде надежден партньор и че във фирмата му работят качествени специалисти.

Акцент в работата ни и в предлагането на продуктите на OMRON винаги е бил да открием Вашите търсения и удовлетворим всички изисквания на Вас - нашите клиенти.

През годините са правени голям брой модернизации и автоматизации на големи обекти, но сред най - значимите са тези по участието ни в модернизацията на атомната електроцентрала, електроразпределителните и нефтопреработвателни дружества.

Дружеството ни е разработило и внедрило голям брой автоматизирани системи за следене и управление на технологични режими на пещи в циментовата промишленост, автоматизирано управление на водно - електрически централи, както и на светофарни уредби. С нескрита гордост трябва да споменем и разработките в областта на хранително - вкусовата и шивашката промишленост.

Верният път към правилното общуване с Вашата машина сме ние - фирма  "СИМЕЛ-М"  ООД.

Чрез продуктите на OMRON, ние ще Ви помогнем да посрещнете най-съвременните решения в следенето и контрола на технологични процеси, да подсилите усещането си за сигурност и близост до Вашата машина, да поддържате и изпитате удоволствие от новите знания и възможности.
Нашето дружество си партнира със стотици фирми, които са са се убедили в смисъла да ползват качествените продукти на японската марка OMRON, което е подплатено и с осигуряването на качествени специалисти готови да Ви подпомогнат в избора на необходимите компоненти и в намирането на правилното решение за възникналите въпроси и проблеми! Очакваме и Вие да се убедите в това!!!

Нашето желание е да станем Ваш надежден и сигурен партньор в бизнеса. Нашият екип успешно  реализира продажба и поддръжка на огромен брой продукти на индустриалната автоматизация, автоматизирани системи и задвижвания на OMRON. Удовлетворението ни от работата ще бъде истинско, ако успеем да присъединим и Вас към дългия списък на клиенти и  партньори.

Благодарим Ви!

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало