Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

03 February 2010

Появиха се универсални компактни силови контролери

Проектирани специално за да осигурят точен и сигурен контрол за работните нагреватели, новите многообразни еднофазови, силови от тиристорен тип, контролери на Омрон G3PW, осъществява постепенен и оптимален цикличен контрол от същата единица и може дори да бъде свързан между тези начини /способи/ на контрол докато работи.

Контролерите са съвместими с 4-20 mA и 0-5 V аналогови изходни сигнали и те поддържат „ъгъла на фазата”, напреженов и напреженово-правоъгълен пропорционален форми /видове/ изход.

Съществуват с характеристики от 20 A, 45 A и 60 A, всички модели от контролери G3PW, се характеризират с компактна конструкция, и са само с 70% от ширината на техните предшестваници. В допълнение, те могат да бъдат изградени заедно с минимални въздушни празнини /дупки/ (изисква се 20 mm дупка за моделите от 60 A), независимо от това, че те изискват намаляване на мястото за панела.

Единиците се характеризират с интегрален ключ за лесно включване, и имат голям дисплей със седем сегмента, който може да бъде replica relojes използван за да показва параметрите като входна стойност, изходна стойност и ъгъл на фазата.Функциите тих старт и тих стоп са поддържани за всички модели, тъй като те се контролират / SSR къс цикъл на откриване и натрупано време за стартиране / аларма, характерна с надвишаващо време за стартиране/.

В допълнение към всичко от характеристиките на стандартните единици, постоянно-токовите модели предлагат откриване на нагревателя чрез проблясване /светване/, според желанието на потребителя, което, за оптимална точност , е основано по-скоро на съпротивление на нагряване отколкото на верига на товара. Те също предлагат ограничение на тока, контрол на свръхнатоварване и избор на показване на тока изхода на интегралния дисплей.

Постоянно-токовите модели са снабдени с RS-485 комуникационни портове, които позволяват отдалечено включване и контрол, така както улеснявайки тяхната употреба със съвременните пригодими температурни контролери като тези от серията EJ1 на Омрон.

Всичките G3PW силови контролери на Омрон са проектирани за работа с едноф азови захранвания между 100 V and 240 V, и всичките носят знака CE. Неотдавна G3PW бяха UL одобрени и от месец май 2010г. Знака UL ще присъства на продукта.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало