Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

12 March 2010

ОМРОН удължава живота на индустриалното полупроводниково реле

Омрон въведе обхват от индустриални, компактни, полупроводникови релета (SSRs), които предлагат подобрена работа, продължителен живот и много намален риск от неуспех в сравнение с други полупроводникови релета.

Отличителна издръжливост на пренапрежение

Новото G3PE индустриално полупроводниково реле и заместник на известната серия на Омрон, компактните полупроводникови релета, с тънък профил G3PB. G3PE предлага значителна издръжливост и надеждни характеристики в сравнение с предходните полупроводникови релета. Ключа за здравината на G3PE е неговата нарастнала устойчивост към пренапрежение, използвайки първоначалния скок на напрежението във веригата , което дава тази отличителна издръжливост и го защитава от свръх напрежение от 30kV.

Изключителна производителност

Определящо за изключителна производителност на G3PE е DBC (непосредсвено покрита с мед ) основа, която се получава от супер тънката основа, премахнати дебелини, здрав слой мед, направени предварително. Това не само се отразява на няколкото слоя и отличната електрическа изолация, но и допринася за по-ниските стойности на топлинното съпротивление и тъй като увеличения коефициента подхожда на силиция е подобрена поризводителността при циклите ( над 50 000 оборота).

Широк обхват на приложенията

G3PE е подходящо за широк кръг от приложения, по-специално за тези в областта на пресоването (формоването), пакетирането и хранителната промишленост, където надеждността е най-важната за непрекъснатия процес и следователно продуктивността. Способноста да открие функционални типове без нулева скорост, също го прави идеален за приложения с голям пробив на ток, като лампа (халогенна) за управление на нагревател, в комбинация с EJ1 температурен контролер и G3ZA multi point power контролер

Изключителна защита на пръстите

Подобрената характеристика за безопасност включва защитаваща конструкция , която предлага по-добро предпазване на пръста.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало