Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

21 April 2010

Цилиндричните сензори за всички прозрачни обекти

Лесни за инсталиране фотоелектрични сензори с цилиндрично тяло за употреба за прозрачни обекти, са най-новото допълнение на обширната серия на Омрон от сензори за приложения в хранителната индустрия. Новите сензори E3FZ-B които са еднакво подходящи за употреба със стъклени и пластмасови цели, имат стандартни М18 тела и съществуват в два варианта, с кабели и с М12-конектори.

Характеристики:

Нoвите E3FZ-B продукти допълват не отдавна въведените E3ZM-B_T с правоъгълни тела сензори, за прозрачни обекти и предлагат подобна чувствителност при работа. Проектирани за работа с обратно отразяване, те имат максимален обхват от 700 mm. Нагаждането става чрез потенциометър и единиците могат да бъдат четливо оформени за light-on и dark-on работа. Те могат да бъдат предложени с изходи PNP или NPN.

Предимства

E3FZ-B се характеризират с коаксиални оптики сигуряващи сигурно и по-добро откриване в сравнение със стандартните двойно-оптични модели и по-специално когато използват отразяващи филми, в къси или променящи се разстояния или когато сензорите са монтирани зад капак.

Приложения

Типичните приложения на новите сензори са в пакетирането на храна и напитки и при пълначните машини, където тяхната компактна конструкция, лесна за инсталиране и приспособяване, и сигурна работа, са важните предимства.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало