Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

01 October 2010

Лесно за ползване- FQ сензорите на Omron доставят образи с кристална чистота!

Дори и с най-предизвикателните цели, сензорите за визуализация в новия FQ клас на Omron, логично доставят кристално ясни образи, като те още предлагат отличителна простота при инсталиране и пускане. Тези groundbreaking единици, които продължават традициите на Omron в установяване на новите стандарти в чувствителността при визуализацията, свойството one-touch контрол чрез просто и интуитивно меню, управлявано с икони, така че елиминира нуждата от сложни инструкции и специалист по ноу-хау.

Качество с кристално ясни образи FQ Vision Сензорите ви дават най-доброто качество и чистота на образа, които може да получите сега от обхвата модерни улавяния на образа и характеристики на обработването:

- HDR- технология високо-динамичен диапазон

- Пълно цветово обработване- над 16 милиона цвята

- Вградена поляризация и филтри за светли петна

- Интегрирано LED осветяване с висока плътност.

Тези характеристики дават възможност за сигурен контрол дори със силно отразяващ , малък контраст и трудни цели.

Лесно за използване Интуитивното меню, управлявано чрез икони, елиминира нуждата от сложни инструкции и специалист по ноу-хау. Многото автоматични функции ви водят стъпка по стъпка през процеса на конфигуриране и финна настройка на работата на сензорите. Резултатите от четири различни точки на наблюдение се осигуряват от: общ изглед, детайлен, отклонение и разпространение. Това означава, че вие може да изберете изгледа, който е най-подходящ за вашето приложение, като така ви дава резултатите от които се нуждаете за да вземете верни решения за своето производство.

Гъвкава платформа Новите FQ сензори идват във варианти със зрителни полета от 7.4 мм до 300 мм, следователно вие може да избирате сензор, който точно да задаволи вашите изисквания. Многобройните сензори могат да се свържат и контролират чрез един TouchFinder екран или PC единица. FQ е най-гъвкавия продукт от своя тип, който вие решавате как да включите и конфигурирате за вашите приложения:

- РС или независимо

- Местно или отдалечено

- Подвижно или фиксирано

- Постоянно или временно.

Компактен и здрав FQ е най-компактното решение, комбинирайки камера и процесор за образ в един корпус: - Компактен размер и здрав корпус - Мощна LEDs - Вградени лещи - Мощен процесор за образ - Индустриален клас конектори за ускоряване и I/O, Ethernet и захранване - Номинална защита IP67.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало