Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

07 October 2010

E3Z фотоелектричните сензори-точния и лесен начин да откриете своите обекти ... дори и когато това е предизвикателство

Работната устойчивост, така както и живота на сензорите често силно се повлияват от промените на факторите на околната среда. Например променящите се условия при осветеност могат забележително да влияят върху работата на оптичните сензори.И химикалите и променящите се температури могат да намалят оптическите характеристики на лещите и да повредят корпуса, водейки до спукване и навлизане на водата. Избирайки подходящото ниво на защита и уравновесяване на функционалността, е ключ за оптимален избор на части за вашето оборудване без непредвиждане или надценяване на предвиданията при проектиране.

Непропускане на обкръжаващата светлина

Резултат:

Фотоелектричните сензори работят на принципа на оценяване на светлината, която те получават. По този начин изкуствен или естествен източник на светлина, непреките отражения или излъчването на светлина чрез други сензори, може значително да повлияят върху работата на оптичните сензори.

Решения:

- Пазарен стандарт: основни функции за непропускане на обкръжаваща светлина за защитена за машината обкръжаваща среда или нормално replica watches uk индиректно осветяване.

- Усъвършенствано с опити, непропускане на обкръжаваща светлина и споделена защита от смущения с Omron E3Z отворена заводска среда със способността за смесване на светлинните източници, индиректни отражения или затворено монтиране на някои сензори.

- Разбира се най-добрата защита срещу нежеланото смесване на светлината осигуряват не-оптичните технологии като механичните , индуктивните, капацитивните или свръхзвуковите сензори. Широкия обсег от решения на Омрон за откриване на обекти ни позволява винаги да работим така, че да намерим най-доброто решение за вашите нужди.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало