Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

14 December 2010

Oптичният усилвател E3X-SD дава на потребителите лесен живот

Потребителите питат за влакнесто-оптични усилватели, които са толкова лесни за използване като в стандартните приложения. В отговор ние прибавихме новия модел E3X-SD към нашия обширен обхват от оптични усилватели E3X. Новите модели комбинират семпли функции за обучение с един бутон с лесен за четене дисплей и интуитивен избор за ръчно регулиране.

Употреба с отделна сензорна глава

E3X-SD лесни за употреба оптични усилватели са подходящи за употреба за всички приложения на фотоелектрическото наблюдение където е препоръчително усилвателя да е отделен от replicas de relojes фоточувствителната глава.Примерите съдържат приложения, където мястото е недостатъчно да побере стандартен сензор и този който включват чувствително наблюдение в сурови условия на окръжаващата среда, като нашия обхват от влакнесто-оптични глави , включващ вакумно-, химически- и топло-устойчиви видове.

Aвтоматично старниране с един бутон

Новите усилватели могат да бъдат стартирани лесно и бързо или чрез задържане на натиснатия бутон за стартиране, докато движещата се цел премине през сензора, или чрез replicas relojes espana натискане на бутона веднъж когато целта се яви и отново когато я няма. Чувствителността може да бъде регулирана ръчно чрез избор от клавиши – нагоре и надолу, давайки на потребителя прецизен контрол над работата на усилвателя.

В нормален режим на работа, интегриращия дисплей на усилвателя показва нивото на погълната светлина, но като допълнителна помощ при включване, това променя нивото на прага когато ключовете за регулиране ка са натиснати. Осигурени са индикатори за лесно виждане показващи веднага работния статус и този при включване.

Надеждна и дълга стабилност при работа

Голямата сила на източника GIGA-RAY LED и добрия контрол на излъчване, използван в новите усилватели, им осигурява надеждност, повтаряща се работа и продължителна стабилност при работа. Надеждността е допълнителна увеличена чрез лесно опериращ заключващ механизъм, който захваща вклакната сигурно в мястото.

Разширен обхват от усилватели

Въвеждането на новите E3X-SD усилватели продължава нашата политика на предлагане на потребителите на обширен обхват от решения, така, че те могат да изберат решенията, оптимално отговарящи индивидуалните им изисквания за работа, функционалност и разходи.

Лесните за употреба продукти E3X-SD завършват серията от оптични усилватели и допълват последно излязлата нова генерация на E3X-DA-S модели с висока функционалност и специфични приложения. С това въведение ние продължаваме да укрепваме лидерската си позиция като доставчик на решения за контрол и точност на машините.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало