Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

25 March 2011

Миниатюрните М5 и М6 сензори добавени към нашата серия от фотоелектрични сензори

Компактни фотоелектрични сензори с М5 и М6 цилиндрични корпуси са последното допълнение към серията сензори на Омрон.

Завършване на цилиндричната серия

Лесното монтиране прави цилиндричните корпуси много популярни и новите E3T-C сензори допълват съществуващите лесно-монтиращи се продукти с М18, М12, и М8 корпуси и техните миниатюрни отдалечени цилиндрични фотоелектрични сензори с размери на главата от 500 µm до М6.

Надеждност и работа когато мястото е ограничено

Идеално за приложения, където replicas relojes надеждността и доброто изпълнение са необходими, но мястото за монтиране е ограничено, новите E3T-C сензори се предлагат в три версии. E3T-C компоненти са сензори с насочен сноп лъчи, с М5 тяло и съществуват в осов и звездообразен вид, докато E3T-CD компоненти с М6 тела са дифузно-отразяващи сензори за работа по оси. Всички видове могат да бъдат предложени както с NPN, така и с PNP изходи.

Спецификации

E3T-CT сензори са видими с червена светлина и са конфигурирани за работа на тъмно, обхвата на осовата серията е 1 м, докато този на звездообразния е 0,5 м. E3T-CD сензорите използват инфрачервена светлина и са конфигурирани за работа на светло, те имат регулируем спрямо обекта, обхват на чувствителност от 3 до 50мм, измерен чрез стандартна цел.

Като помощ за бързо и удобно инсталиране и регулиране, сензорите обединяват постоянна LED, която дава ясна индикация кога сензора работи по replicas de relojes време на неговия устойчив обхват начувствителност. Те също включват и един отделно работещ LED индикатор, който осигурява моментално визуално потвърждение на статуса на изхода. Фотоелектричните сензори в нашата нова серия E3T-C са проектирани за постояннотокови захранвания в обхвата 12 -24 V DC. Те имат отворени колекторни изходи за номинален ток 80 mA, които изходи са напълно защитени срещу обръщане на поляритета и късо съединение. Сензорите имат IP65 клас на защита и работна температера от -25 до +55ºC.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало