Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

27 December 2011

Терморегулатори E5CC/E5EC

Температурният контрол прави огромен скок напред със следващото поколение контролери - E5CC/E5EC, които представят нов световен стандарт по отношение на прецизност, простота на настройка и контрол на температурата.


Високо контрастен LCD дисплей за най-добра видимост

Големият високо контрастен бял LED дисплей характерен за новите контролери осигурява изключителна яснота и може да бъде прочетен от голямо разстояние и от почти всеки ъгъл, независимо от състоянието на околното осветление. Това не само увеличава удобството за потребителите, но също така на практика елиминира риска от грешки при четене. Еквивалент на E5_N, сериите E5CC/E5EC ще ви спестят време и replika klockor усилия при настройка и работа, като същевременно позволяват по-бърз и по-точен мониторинг на вашия процес.


Лесна настройка, бърза и интуитивна работа

Настройката на контролерите се прави лесно, чрез използване на auto-tuning алгоритми, както и на новия интуитивен софтуер за поддръжка CX-Thermo. Това дава възможност за бърза настройка на параметрите и ясно (недвусмислено) регулиране, както и значително опростяване на поддръжката. На предния панел на контролера са предвидени shift бутони за бързо програмиране, които позволяват бързо задаване на определени стойности и алтернативни функции като Auto-Tuning или Run/Stop.


Отличен контрол на приложението

Краткото 50ms време за опресняване и използването на патентования от Omron 2-PID алгоритъм, гарантират точност и чувствителност на регулирането. За по-малко взискателните приложения E5CC/E5EC контролерите поддържат и стандартния on/off режим.


Допълнителни функции и характеристики

Контролерите са снабдени с набор от нови функции. Те включват таймери, PID, SP ramp и разширен режим на алармите.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало