Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

10 December 2012

E3FA/E3RA

Високопроизводителни фотоелектрични сензори в компактен М18 корпус

Въз основа на опита си в производството на над един милион фотоелектрични сензори годишно, Omron разработи ново поколение цилиндрични сензори M18, които съчетават надеждност, гъвкавост, здрава конструкция и лесна инсталация. Сериите E3FA и E3RA включват голямо разнообразие от стандарти и специални модели.

Подходящи за приложение във всички отрасли от производство на храни и напитки, обработка на материали до строителство и логистика. Отличават се с подобрена ЕМС защита, висока устойчивост на влияния от околното осветление, солиден водоустойчив корпус. Всички тези качества правят тези сензори идеален избор в отговор на изискванията на съвременния потребител за безотказност при работа.

Новите сензор replicas relojes españa конструкция, което позволява да бъдат монтирани лесно почти навсякъде. Използват ярко червен LED, който е видим на големи разстояния и спомага за лесно позициониране.Сензорите са снабдени с LED индикатор, с широк ъгъл на видимост за моментно визуално потвърждение на състоянието.

Стандартната серия E3FA включва сензори бариерен тип с обхват до 20м, ретрорефлективни сензори с обхват от 0,1м до 4м, коаксиална ретрорефлективна версия с обхвати 100мм, 300мм и 1м. Всички варианти са подходящи за скрит монтаж.

E3FA гамата предлага също така специализирани модели - вариант с възможност за стабилна детекция на обекти с различни цветове, варианти с отражател за детекция на прозрачни и блестящи обекти, оптимизирани варианти за детекция на прозрачни бутилки дори в запрашени среди.

- Компактен размер и форма. Възможност за монтаж почти навсякъде.

- Всички модели се характеризират с ярък LED лъч за лесна настройка на големи разстояния.

- Стабилна детекция на обекти с различни цветове.

- Висока степен на защита IP67/IP69K.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало