Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

26 June 2013

E2B - индуктивни датчици от Omron за бюджетни проекти

Новите цилиндрични индуктивни сензори серия E2B са специално разработени, като икономически ефективно решение за стандартни индустриални приложения.

Компанията Омрон произвежда тези сензори по собствен иновационен метод "hot-melt", който позволява значително да се снижат разходите без да се прави компромис в качеството, производителността и надеждността на готовия продукт.

Сензорите Е2В са изключително подходящи за употреба в опаковъчни машини, системи за преместване на товари и управление на различни технологични процеси. Притежават степен на защита от външни въздействия IP67 и устойчивост на вибрации и удари в съответствие с IEC 60947-5-2 (10 - 55 Hz), също така могат да работят при температури от -20 ºC до +70 ºC.

Гамата индуктивни сензори Е2В позволява да изберете модел максимално съответстващ на Вашите потребности. Предлагат се модели М8, М12, М18 и М30, екранирани и неекранирани, в къс и дълъг корпус.

Потребителите могат да избират между replicas relojes suizos варианти с куплунг или с вграден кабел и между четири типа изходи. Всички модели са оборудвани с ясно видим LED индикатор, който улеснява наблюдението на сензора при всяко положение; незаличима лазерна маркировка, която прави лесна идентификацията на датчика при замяна или техническо обслужване. Новите безконтактни индуктивни сензори Е2В отлично допълват семейството индуктивни сензори на Омрон. В него са включени серията Е2А със степен на защита от външни въздействия IP69K и нисък температурен предел от -40ºС, които могат да се използват както в стандартни, така и в най-тежки производствени условия, както и серията миниатюрни индуктивни сензори Е2Е.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало