Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

27 June 2013

Компактни импулсни захранвания S8VK

Екстремните температури не са проблем за новите импулсни захранвания

Компактните индустриални захранвания от новата серия S8VK имат широк температурен обхват от -40ºC до +70ºC. Гамата S8VK-G - гарантира стабилна работа при сурови условия на околната среда, където други захранващи устройства могат да се окажат безполезни.

Множество изходи

Притежават два комплекта изходни DC клеми (две положителни и три отрицателни). Бърз и лесен монтаж, и повишена виброустойчивост благодарение на подобрената скоба за монтаж на DIN шина.

Изключителна компактност

S8VK са с около 13% по-малки размери и са най-компактните от всички останали импулсни захранвания, които се предлагат replicas rolex на пазара. Компактния размер е постигнат без да се прави компромис в производителността или надеждността. В допълнение към широкия обхват на работната температура, всички модели се предлагат с висока виброустойчивост и устойчивост на удар.

Перфектният избор за Вашите нужди

Новите захранващи модули, разработени въз основа на дългогодишния опит на Omron, водещ производител на индустриални захранващи устройства, са достъпни в три варианта: бюджетен модел S8VK-C, стандартните S8VK-G, и най-високия клас S8VK-R.

S8VK-C

Идеален избор за ниско-бюджетни приложения, които изискват надеждно и висококачествено захранване на ниска цена. Моделите от гамата S8VK-C имат работен температурен диапазон от -20ºС до +60ºС и универсален вход от 100 до 240 VAC, 50/60 Hz. Предлагат се във варианти с мощности от 60 до 480W.

S8VK-G

За потребители изискващи по-голяма гъвкавост ние препоръчваме стандартната серия S8VK-G. Проектирани като продукт „монтирам и забравям”, захранванията от тази серия имат по-дълъг живот на експлоатация, повишена защита от претоварване и температурен обхват от -40ºС до +70ºC. Диапазон на входното захранване 100 – 240VAC и 90-350VDC 50/60HZ, модели с изходна мощност от 15 до 480W.

S8VK-R

Импулсните захранвания от серия S8VK-R са разработени да отговорят на най-критичните изисквания. Допълнителните характеристики включват индикатор за визуален контрол, индикация за текущия статус, както и сигнализация за статуса на изхода на захранването.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало