Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

22 May 2014

E3S-D Сензор за прозрачни обекти

Като световен лидер в индустриалната автоматизация Омрон представи последно поколение индустриални сензори за разпознаване на прозрачни обекти серия E3S-DB. Сензорите са разработени специално за детекция на прозрачни обекти в хранително-вкусовата промишленост. E3S-DB разпознават обекти, като стъклени бутилки, РЕТ бутилки, прозрачни пластмасови опаковки или опаковъчно фолио. Високата стабилност на работа ги прави идеални за откриване на всички видове прозрачни обекти, които се използват в съвременните пакетиращи процеси в хранително-вкусовата промишленост.

За да се постигне висока точност на детекция и позициониране при конвейри, където има малки разстояния между бутилките, E3S-DB се предлага във вариант с тесен лъч, с размер само 2мм и работен обхват 200мм. Разработена в тясна връзка с клиентите, които произвеждат някои от водещите световни маркови хранителни продукти и напитки, E3S-DB притежава уникална оптична система, последен връх в LED технологиите, която осигурява висока резолюция и голяма дистанция на работа до 4,5м.

Благодарение на новоразработената функция " Smart Teach " на Омрон, настройката на E3S-DB може да се осъществи бързо и с минимални усилия. Интелигентното обучение осигурява бърза и оптимална настройка само за 3 секунди. Добавена е функция за автоматична компенсация в случаите на намалено ниво на сигнала, причинено от прах или температурни промени, което минимизира нуждата от повторни настройки на сензора.

E3S-DB се предлага в широка гама от модели: компактни датчици за ограничени пространства; сензори с висока степен на защита и неръждаем корпус за приложения, които изискват често измиване; вариант с корпус М18 за бърз и лесен монтаж; модели с тесен лъч за места, където разстоянието между обектите е по-малко от 3мм; сензори с гъвкава настройка на параметрите чрез отдалечени усилватели; сензори с корпус устойчив на химически вещества.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало