Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

07 October 2014

G2RV индустриални релета с уникален заключващ се тест бутон

Разработени за интелигентна автоматизация в Умните производства на бъдещето – със серията индустриални релета G2RV Омрон премина към следващото ниво. Това ново допълнение към серията G2RV с патентован заключващ се тест-механизъм позволява оператори и инженери да тестват функционалността в табла, машини или системи и да симулират задействане на релето, когато един или повече модули са off-line или са били отстранени.

Тест-бутонът има въртящо се защитно капаче, което предпазва от нежелано задействане и също така позволява оператора да види от голямо разстояние, че бутонът е защитен.

Проектирано от самото начало като индустриално реле, а не модифицирано PCB реле, G2RV e единственото тънко промишлено реле на пазара. Серията предлага много предимства за производителите на машини и панели за упавление. С ширина от едва 6мм тези релета са rolex replica идеални за малки табла и оборудване, едновременно с това притежават стабилност и надеждност, каквато е необходима в индустриалните приложения.

В сърцето на индустриалното G2RV реле има здрави механични контакти, с голяма контактна повърхност, което осигурява надеждна връзка и висока проводимост между цокъла и релето. Патентования дизайн с въртящо се защитно капаче е (почти) невъзможно да се постигне в едно PCB реле.

Напълно функционално промишлено реле с LED индикатор, механичен флаг и прозрачен корпус, така статуса и състоянието могат лесно да се проверят. Релето може лесно да се свърже с PLC, а с безвинтовите клеми това става бързо и надеждно. Гамата включва различни модели за товари до 6А, и 6 варианта на напрежение на бобината. Освен това включва релета специално предназначени за надеждно превключване на чувствителни товари, като входни сигнали от 50mA и 30VAC/36VDC. Големият набор от аксесоари и кабели правят тези релета идеални за широк спектър от индустриални приложения.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало