Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

08 October 2014

Семейство компактни модули за безопасност серия G9SR

Релетата за безопасност на Омрон от новата гама G9SR се предлагат в три варианта и отговарят на всички изисквания за безопасност на системите за контрол в самостоятелни приложения. Вградената интелигентност увеличава тяхната гъвкавост - на предния панел на новите релета са разположени DIP превключватели за бързо и лесно конфигуриране и персонализиране, заедно с LED индикатори за наблюдение на състоянието и диагностика на аварии само с един поглед.

Ключовите характеристики на новите релейни модули за безопасност включват сертификат категория PLе в съответствие с EN / ISO 13849-1, кратко време за реакция, за да се гарантира минимално време за спиране, безконтактни изходи за дълъг живот и работа без износване, компактен корпус, за спестяване на пространство в контролните табла, и сменяеми терминали, за да се осигури бързо и просто инсталиране. Всички модели са оборудвани с допълнителен изход за мониторинг, за получаване на диагностична информация.

Базовия модул в семейството на G9SR е широк само 17.5 mm и има единични или дву-канални входове за безопасност, плюс два релейни изхода за безопасност. Изходите са разчетени за товар 2А, което ги прави подходящи за директно превключване дори и на големи контактори.

Допълнение на базовите модули са модулите с допълнителни възможности (advanced unit), които имат ширина 22.5мм, единични или дву-канални входове за безопасност, плюс два релейни изхода разчетени за 5 A. За приложения, където е необходимо използване на разширения, всеки advanced модул може да управлява до два G9SR базови модула, които се конфигурират, като допълнителни входове за безопасност.

Разширителните модули в семейството на G9SR имат ширина 22.5 мм, и три релейни изхода за безопасност разчетени за товар до 5A. Тези изходи могат да бъдат конфигурирани за мигновено действие или с използване на on- /off-delay таймери, които могат да бъдат настроени в шестнадесет стъпки за получаване на максимално закъснение до 90 секунди. До три G9SR изходни разширителни модула могат да бъдат свързани с един advanced модул, което да осигури един мигновен изход за безопасност от advanced модула плюс тройно подсигуряване на безопасността с изходите от разширителните модули.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало