Системи за автоматизация
Задвижвания
Сензори
Безопасност
Компоненти за управление
Превключващи компоненти
Медицинска техника
Софтуер
POWTRAN
Промоции

град Плевен
бул."Русе" 37A, ет.З, офис 1
тел.: (064) 802 186
моб. тел.: (088) 8 738 987
моб. тел.: (088) 4 618 080
e-mail: simel@dir.bg

 

07 September 2017

Контактори J7KNU

Лесна комутация с компактни контактори J7KNU от OMRON

Новият J7KNU контактор, който се отличава с най-малките размери от семейството на аналоговите устройства, е напълно подходящ за широк спектър от приложения, където е необходимо компактно, надеждно и лесно решение за комутация на захранването.

Въпреки размерите си от 35,5 х 35,5 х 33 мм, контакторът J7KNU има номинална мощност 2,2 kW AC3 DC. Предлагат се триполюсни и четириполюсни модели с AC и DC бобини, също и реверсивни контактори с механична блокировка.

Типичните области на приложение на новите контактори включват захранващи вериги на електронни системи, управление на двигатели в перални машини и replicas de relojes подобни устройства, управление на електродвигатели на бариери за сигурност, контрол на вентилатори на климатични инсталации и пакетиращи машини.

Монтажът на контактори J7KNU е лесна задача, тъй като те са предназначени за монтаж на 15 мм DIN шина, а специалният заключващ преходник J75KN позволява, монтаж на стандартна 35мм DIN шина. Контакторите са снабдени също така с винтови клеми, които позволяват лесното и бързо свързване на проводниците.

В заключение, контакторите J7KNU имат изключително широк диапазон на работна температура от -40° C до +60° C, което ги прави надежден избор за използване дори при сложни метеорологични условия.

 
начало | мисията | услуги | новини | контакти
Обратно Начало